Bedrijven

Bedrijven

BC Onderhoud staat klaar voor de reiniging van uw bedrijf.

vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Onze specialiteit

De specialiteit van BC Onderhoud is de opleveringsschoonmaak van nieuwe bedrijven en nieuwbouwprojecten. We poetsen uw nieuwbouw grondig en volledig. U spreekt met ons een datum en een deadline af en wij zorgen ervoor dat uw bedrijf klaar is voor een nieuwe start.

Onderhoud voor bedrijven

BC Onderhoud kan met u ook een wekelijks of maandelijks onderhoudscontract opmaken zodat u uw klanten steeds in een kraaknet bedrijf kan ontvangen.

Wat BC Onderhoud voor u kan schoonmaken:

  • Burelen
  • Nieuwbouwprojecten
  • Ramen, rolluiken, kornissen
  • ...
contacteer ons

Onze diensten

Ontdek onze diensten voor bedrijven en particulieren.

Glazenwassen

Het onderhoud van glas vereist gespecialiseerd vakmanschap. Voor BC Onderhoud betekent dit een combinatie van uitstekend materiaal en ervaren vakmensen.

Lees Meer

Tuinonderhoud

Sommige mensen ervaren veel plezier, rust en ontspanning in het uitvoeren van hun eigen tuinonderhoud maar dat geldt zeker niet voor iedereen

Lees Meer

Schoonmaak

De specialiteit van BC Onderhoud is de opleveringsschoonmaak van nieuwe bedrijven, nieuwbouwprojecten en particuliere woningen. We poetsen uw nieuwbouw grondig en volledig.

Lees Meer

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Heeft uw tuin onderhoud nodig?

BC Onderhoud is meer dan alleen een schoonmaakbedrijf. Wij staan in voor glazenwassen, onderhoud en schoonmaak van uw tuin, dakgoten, zonnepanelen, rolluiken en meer. Steeds met aandacht voor uw woning of onderneming.

contacteer ons